Hvad var meningen med Post Malones og Red Hot Chili Peppers’ fælles Grammy-optræden?

Hvad var meningen med Post Malones og Red Hot Chili Peppers’ fælles Grammy-optræden?
Red Hot Chili Peppers og Post Malone til Grammys. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Her kan man da tale om et deja vu. Sidste år spillede Post Malone sammen med Aerosmith til MTV Video Music Awards i en optræden, som absolut ikke gav mening. Hvorfor skulle Post – en af tidens allerstørste popstjerner – på scenen med det her aldrende rockband? Nå, til nattens Grammy-uddeling tog vi anden halvleg af dén idé, for her optrådte Post Malone simpelthen sammen med Red Hot Chili Peppers. Nul point til Grammy-producerne for opfindsomhed.

Post startede akustisk med ‘Stay’ og gik så over i ‘Rocstar’, inden Anthony Kiedis og resten af chilipebrene kom på scenen til ‘Dark Necessities’ med rapper-sangeren på hjælpespade.

Altså – der er jo som sådan ikke noget galt med det her, det er ikke skrækkeligt at se på, men hvad er egentlig meningen? Ja, Grammys vil gerne lave spektakulære optrædener, man ikke kan se andre steder, men hvorfor skal Post Malone og Red Hot Chili Peppers parres på den måde? Deres numre blev på ingen måde viklet ind i hinanden, der var ingen sammenhæng mellem de to acts, så hvorfor skulle Post Malone spille med på en tre år gammel Red Hot-single, der denne søndag var personificeringen af ordet ‘uaktuel’ stavet ud i neon?

Svaret blafrer i vindmaskinerne. Men altså – skal det til at være sådan en tradition nu? At Post Malone spiller award shows med aldrende rockbands. Bliver det Bon Jovi næste gang?

Se med forneden – og ja, kvaliteten er ikke super. Den er lidt bedre HER.

Læs også: Se vinderne ved nattens Grammy-uddeling – Childish Gambino slog favoritterne Kendrick og Drake ud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af