Kanyes Valentinsgave til Kim var cheesy ud over alle grænser

Kanyes Valentinsgave til Kim var cheesy ud over alle grænser
Kanye West og Kim Kardashian. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Man kan vise sin kærlighed til et andet menneske på mange måder, og Valentinsdag er vist der, hvor en del af jordens befolkning føler sig delvist forpligtet til at gøre ét eller andet for deres special someone. Lad det være blomster, chokolade i en rød hjerteæske, eller måske en ‘date night’ med rødvin, stearinlys og spaghetti med kødboller a la ‘Lady og Vagabonden’.

Ovenstående er sådan noget mere eller mindre normale mennesker ville gøre. Men så er der Kanye West… Som til ugens Valentinsdag beærede Kim Kardashian med en ganske speciel og helt ualmindeligt cheesy ‘gave’.

Kanye havde nemlig fået selveste Kenny G – den krølhårede saxofongud med 75 millioner solgte album i karrieren – til at troppe op i parrets stue for at spille en romantisk serenade for Kim. Her lød der blandt andet tonerne af ‘Somewhere Over the Rainbow’, mens Kenny G var placeret midt i et hav af røde, hvide og pink roser.

Kim dækkede begivenheden på Twitter, hvor hun blandt andet skrev: »Best husband award goes to mine ??‍♀️!!!! Most thoughtful gifts ever!!!!«.

Cute eller cheesy? You decide (host: cheesy…). Men én ting kan man ikke tage fra Kanye: Han gjorde noget.

Læs også: De bedste kærlighedssange nogensinde – ifølge Soundvenues anmeldere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af