Se hele Maroon 5’s Super Bowl-koncert – inklusive gæsteoptrædener af Travis Scott og Big Boi

Se hele Maroon 5’s Super Bowl-koncert – inklusive gæsteoptrædener af Travis Scott og Big Boi

Det bliver ikke mere bombastisk end et Super Bowl-show. Koncerten i halvlegen af USA’s største sportsbegivenhed, finalekampen i amerikansk fodbold, er tit stedet, hvor tidens største artister tester deres mest megalomane ideer af.

Og sådan var det også i år, hvor Maroon 5 fyrede op for ild, laser, lys, et helt gospelkor, et tegnefilms-intermezzo, en guitarsolo – og gæsteoptrædener af Travis Scott og Big Boi fra Outkast.

Det hele var skruet op til maksimal visuel styrke, som da Travis Scott blev præsenteret (af… Spongebob Squarepants!?) som en form for komet, der ramte scenen, og optrådte med ‘Sicko Mode’ omringet af store flammer.

Lidt skuffende var det dog selvfølgelig, at Drake ikke var med til at rappe sine dele af sangen. Og så manglede Cardi B jo fra Maroon 5-hittet ‘Girls Like You’ – hun støttede Colin Kaepernicks protest mod NFL. Rihanna skulle eftersigende også have takket nej til at spille til begivenheden.

De umiddelbare reaktioner på koncerten har da også været ret negative. For mange effekter og for lidt indhold, lyder anklagerne mod Maroon 5.

Læs også: James Blakes ’Assume Form’ og Travis Scotts ’Astroworld’ har mere tilfælles, end man skulle tro

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af