Se Machine Gun Kelly som Tommy Lee i traileren til Netflix’ nye Mötley Crüe-film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix har delt den første trailer til den kommende ‘The Dirt’-biopic om glamrockerne Mötley Crüe. For første gang ser vi Colson Baker, også kendt som rapperen Machine Gun Kelly, i sin rolle som bandets trommeslager Tommy Lee.

Traileren viser primært scener fra bandets opståen, men vi får også glimt af nogle af deres mange berygtede og kontroversielle øjeblikke såsom Vince Neils påkørsel af en modkørende bil i påvirket tilstand i 1984, der fik ham dømt for manddrab.

Filmen, som udkommer på Netflix 22. marts, er adapteret fra den autobiografiske bog af samme navn fra 2001 og er instrueret af Jeff Tremaine, der i sin tid instruerede ‘Jackass’-filmene.

‘Game of Thrones’-stjernen Iwan Rheon (Ramsay Bolton) spiller bandets guitarist Mick Mars, mens de øvrige medlemmer Nikki Sixx og Vince Neil portrætteres af henholdsvis Douglas Booth og Daniel Webber.

Læs også: ’Jessica Jones’ og ’The Punisher’ får kniven – alle Netflix’ Marvel-serier lagt i graven

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af