’Jessica Jones’ og ’The Punisher’ får kniven – alle Netflix’ Marvel-serier lagt i graven

’Jessica Jones’ og ’The Punisher’ får kniven – alle Netflix’ Marvel-serier lagt i graven
Krysten Ritter som Jessica Jones.

Sidste år måtte vi vinke farvel til både ’Daredevil’, ’Luke Cage’ og ’Iron Fist’. Men blodbadet stopper ikke her. Netflix meddelte i går (via Deadline), at deres sidste to Marvel-serier, ’Jessica Jones’ og ’The Punisher’, nu også har fået kniven, hvilket afrunder fem års spinoff-samarbejde mellem streamingtjenesten og tegneseriegiganten.

’The Punisher’ afsluttedes i sidste måned med det sidste afsnit af sæson to, mens ’Jessica Jones’ endnu har sin tredje, færdigindspillede sæson til gode. Der er endnu ingen officiel releasedato på finalesæsonen.

Netflix har udsendt en officiel udtalelse (via Deadline) om annulleringerne, hvor de takker Marvel for »fem års frugtbart partnerskab« samt »de passionerede fans, der fulgte serierne fra begyndelsen«.

Marvel har ligeledes påtalt annulleringerne i en meddelelse, der afrundes i en noget teasende tone: »Vores Network-partner har måske besluttet, de ikke længere vil fortsætte med at fortælle historierne om disse strålende karakterer… men I kender Marvel bedre end dét. Som Matthew Murdocks far engang sagde: ’Man måler ikke en mand på, hvordan han bliver slået i gulvet, men på, hvordan han rejser sig igen’. Fortsættelse følger…!«

Læs også: Se den første trailer til ‘Spider-Man: Far From Home’ – med Jake Gyllenhaal i aktion

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af