Se den første trailer til ‘Spider-Man: Far From Home’ – med Jake Gyllenhaal i aktion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mild spoiler for ‘Avengers: Infinity War’.

2019 bliver (endnu) et gigantisk år for Marvel-stabens superhelte, heriblandt Tom Hollands Spider-Man, der atter svinger sig ind i biograferne til sommer.

‘Spider-Man: Far From Home’ foregår efter begivenhederne i den kommende ‘Avengers: Endgame’, hvorfor alle tiders mest elskelige vægkravler naturligvis vender stærkt tilbage fra sit triste endeligt i ‘Avengers: Infinity War’. Ligesom vi ud fra ovenstående sorgløse trailer også må gå ud fra, at Iron Man og co. får omstødt Thanos’ massedrab på det halve univers.

I hvert fald har unge Parker og skolevennerne lidet andet end teenageflirt og drengerøvsgøgl på hjernen i starten af ‘Far From Home’, hvor de tager på klassetur til Europa. Parker nærmer sig forsigtigt cool MJ (Zendya), men inden amorinerne kan blomstre, bliver idyllen brudt af Fury (Samuel L. Jackson, der ligedes ‘døde’ i ‘Infinity War’) og ankomsten af Jake Gyllenhaals superskurk Mysterio/Quentin Beck.

‘Far From Home’ byder herudover på et gensyn med Marisa Tomei som tante May og Michael Keaton som (måske reformerede?) Vulture, mens Jon Favreau igen er Happy, Iron Mans (tidligere?) højre hånd. Tør man håbe på, at Tony kanske klarer skærene i ‘Endgame’, om end han tilsyneladende ikke yder megen support til sin protege? Det er Spideys show, men vi krydser alligevel fingre for en Iron Man-cameo.

‘Spider-Man: Far From Home’ får dansk premiere den 11. juli.

Læs også: Marvels egne fremtidsplaner spolerer ’Avengers: Infinity War’s chokslutning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af