Se Travis Scotts Grammy-fest – optrådte med James Blake, Earth Wind & Fire og Mike Dean

Se Travis Scotts Grammy-fest – optrådte med James Blake, Earth Wind & Fire og Mike Dean
Travis Scott til Grammys. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Travis Scott optrådte for blot en uge siden til det store Super Bowl halftime-show, og i går gik han igen på scenen til årets Grammy-uddeling, flankeret af James Blake, Mike Dean og Earth Wind & Fire.

Scott, der selv var nomineret i kategorierne bedste rap-performance og bedste rapsang for ’Sicko Mode’ samt bedste rapalbum for ’Astro World’ (han vandt ikke), spillede ’Stop Trying to be God’ og ’No Bystanders’.

Førstnævnte var et stemningsfuldt samarbejde med kollaboratøren James Blake, samt musikere fra Earth Wind & Fire og produceren Mike Dean. Festen blev dog hurtigt skruet op på ’No Bystanders’, som Scott performede fra et stort metalbur. Se det hele herunder.

Læs også: Se vinderne ved nattens Grammy-uddeling – Childish Gambino slog favoritterne Kendrick og Drake ud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af