DJ Khaled annoncerer dato for nyt album – dækket af slim

DJ Khaled annoncerer dato for nyt album – dækket af slim
DJ Khaled til Nickelodeon Kids Choice Awards 2019. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Den excentriske albumkuratør og social media-konge DJ Khaled har som sædvanligt teaset sit næste udspil på Instagram over en længere periode, og i weekenden afslørede han så på ret vanvittig vis, at ‘Father of Asahd’ udkommer 17. maj.

Khaled valgte nemlig at løfte sløret for datoen til Nickelodeons Kids Choice Awards, som han var vært for. I et spektakulært øjeblik tilsprøjtes han, som der er tradition for ved uddelingen, af enorme mængder grønt slim fra kanoner i baggrunden, mens han meget Khaled-agtigt griber muligheden og råber »’Father of Asahd’! May 17! My biggest album! May 17!«. ‘All I do is Win’ spiller naturligvis i baggrunden.

DJ Khaled er inde i sin hidtil mest succesfulde periode og har de seneste par år hittet stort med singler som det Santana-samplende ‘Wild Thoughts’ og Justin Bieber-samarbejdet ‘I’m the One’. Hans nye udspil, der selvsagt er dedikeret til sønnen Asahd Khaled, har indtil videre affødt fire numre, blandt andet ‘No Brainer’.

Læs også: DJ Khaled forklarer: Derfor råber jeg mit navn på mine sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af