Hans Philip skyder solokarrieren i gang – hør singlen ‘Siger ingenting’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så skete det endelig. Hans Philip har officielt skudt solokarrieren i gang, og i dag har han udsendt sin første single i eget navn, ‘Siger ingenting’.

Singlen er blevet teaset på Instagram af blandt andre Kesi, Jens Ole McCoy og Hans Philip selv, og sangen ligger altså på Youtube med en tilhørende musikvideo, selv om musikken i skrivende stund ikke er at finde på streamingtjenester.

Og hvad er ‘Siger ingenting’ så for en sang? To ting skinner igennem som de vigtigste pointer: For det første er det meget afdæmpet, for det andet rapper Philip ikke.

Den første halvdel af singlen er Philips sangstemme over et klaver, og det er først, når han (bogstavelig talt) tager springet i musikvideoen, at der kommer et decideret beat på.

»Jeg har været her før, står og ringer på din dør, håber du vil se, alt det vi ku’ blive«, lyder de indledende ord i det, som er en meget nærværende og bar kærlighedssang – en slags viderebygning af de ømme øjeblikke, som Philip i den grad også var leveringsdygtig i med Ukendt Kunstner. Tiden vil vise, hvor karakteriserende singlen er for resten af hans solomateriale.

‘Siger ingenting’ er Hans Philips første solosingle, siden han sammen med Jens Ole McCoy i slutningen af 2016 meldte ud, at de ville stoppe med at lave musik sammen som Ukendt Kunstner.

Læs også: Ungdommens yndlingsrapper er tilbage – men intet er som det plejer

Læs også: Hans Philips nye single bruger samme trick som min yndlingssang af Ukendt Kunstner

Læs også: Vi kårer: Ukendt Kunstners 10 bedste sange – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af