Premiere: Katie Keller og amerikansk rapper hænger ud i New York til ‘Get Lost’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I februar vendte Katie Keller tilbage, men en del var forandret. ‘I’m Good’ funklede af både disco og funk, og så havde den danske sanger skiftet sprog, så hun nu sang på engelsk – det fungerede.

Nu er Keller atter på banen med den nye stil, og singlen ‘Get Lost’ fortsætter den lidt mere nedtonede, funky retning – dog med en mere r’n’b’et end poppet bismag i forhold til forgængeren. Og så er der besøg fra den amerikanske rapper Marty Baller, som har været forbi Danmark for at indspille sit vers på den smægtende kærlighedssang. Videoen er imidlertid skudt i New Yorks gader og til sidst på toppen af det hele med en ret herlig udsigt.

»Sangen handler om at glemme alt og alle andre og forsvinde i et univers, hvor kærlighed og lyst hersker, og lade sig rive med i den her verden, hvor tiden står stille«, udtaler Keller i pressematerialet.

Læs også: Katie Keller om USA, mødet med ASAP Mob og skiftet til engelsk: »Det er bare fake it ’til you make it«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af