Se Eddie Vedders live-cover af Bradley Coopers ’A Star is Born’-ballade

Se Eddie Vedders live-cover af Bradley Coopers ’A Star is Born’-ballade
Eddie Vedder. (Foto: Scott Olson/Getty Images.)

Eddie Vedder optrådte forleden på Innings Festival i Florida, og her brød Pearl Jam-frontmanden noget overraskende ud i en ’A Star is Born’-sang – nemlig det akustiske Bradley Cooper-nummer ’Maybe It’s Time’.

Det kan godt være, Cooper originalt synger sangen, men rent faktisk er det ikke ham, der har skrevet den. Det har countrymusikeren Jason Isbell, som var ovenud begejstret for Vedders skulderklap: »Holy shit, Eddie Vedder sang min Bradley Cooper-sang i sit set i aftes. Det er helt sikkert den mærkeligste sætning, jeg har skrevet, men klart en kæmpe ære. Jeg var 12, da ’Ten’ (Pearl Jams debutalbum, red.) kom ud, og ved Gud, jeg lærte at spille hver en sang fra den«, skrev han på Twitter.

’A Star is Born’ vandt med en anden sang, kæmpehittet ’Shallow’, en Oscar-statuette for Bedste originale sang. Den snuppede også to Grammy-priser for Bedste popduo/gruppe-performance og Bedste sang skrevet til et visuelt medie.

Læs også: Lady Gaga og Bradley Coopers falske Oscar-romance skyder ‘Shallow’s succes helt op til stjernerne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af