Lady Gaga og Bradley Coopers falske Oscar-romance skyder ‘Shallow’s succes helt op til stjernerne

Lady Gaga og Bradley Coopers falske Oscar-romance skyder ‘Shallow’s succes helt op til stjernerne
Bradley Cooper og Lady Gaga i 'A Star Is Born'.

»Folk så kærlighed og guess what, det var det, vi ville have jer til at se«, forklarede Lady Gaga i et interview hos Jimmy Kimmel, efter internettet var gået fuldstændig i selvsving oven på popstjernens Oscar-optræden med Bradley Cooper. Var der ligefrem ægte romance at spore mellem de to, som de sad der ved klaveret og hviskede ‘Shallow’?

»Jeg er kunstner, og vi gjorde vel et godt stykke arbejde – vi snød jer«, lød det fra Gaga, men lige meget hvad har skuespillet givet pote. Duoens optræden blev af mange fremhævet som Oscar-showets højdepunkt, og det har nu haft helt reelle konsekvenser: ‘Shallow’ (der også vandt en Oscar) er nemlig gået nummer ét på den amerikanske singlehitliste – meget godt klaret i forhold til, at den blev udgivet i september, 2018. Den har slået Ariana Grandes ‘7 Rings’ af tronen. Heller ikke en lille bedrift.

‘Shallow’ er på en uge sprunget fra nummer 21 til nummer 1, og den er Lagy Gagas i alt fjerde besøg på toppen af Billboard-listen, men hendes første siden 2011. Det er sjovt nok første gang, Bradley Cooper kan bryste sig af at have den mest populære sang i USA.

Det er da fantastisk… Ja ja, jeg har måske et overentusiastisk forhold til den her sang i forhold til rent faktisk at gå op i det her, men jeg er åbenlyst ikke den eneste. Den ligger i øjeblikket nummer et på den danske Spotify-liste.

Og så kan det jo være komplet ligegyldigt, om Oscar-romancen var spil for galleriet.

Læs også: ’Shallow’ er et levende bevis på, at man ikke kan holde en god sang nede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af