Lady Gaga adresserer rygterne om Bradley Cooper-romance

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rygterne har svirret siden weekendens Oscar-show, hvor ’A Star Is Born’-skuespilduoen Bradley Cooper og Lady Gaga gav en øm liveoptræden med filmens verdensomspændende hit ‘Shallow’: Var der mere end bare skuespilkemi mellem de to?

Nu har Lady Gaga adresseret sladderen under et besøg hos Jimmy Kimmel og afviser, at der skulle være opstået sød musik mellem de to på mere end én måde.

»Folk så kærlighed og guess what, det var det, vi ville have jer til at se. Det er en kærlighedssang, filmen er en kærlighedshistorie«, siger hun og fortsætter senere: »Jeg er kunstner, og vi gjorde vel et godt stykke arbejde – vi snød jer«. Det har hun Oscar-statuetten for ‘Shallow’ ved sin side som bevis for.

I det charmerende interview fortæller Gaga også om oplevelsen med at optræde ved Oscar-showet, en ny og forlænget udgave af ’A Star Is Born’, og får givet sin mening til kende om rygtemaskinen, der er de sociale medier, som hun kalder for »internettets toilet«.

Se hele interviewet ovenfor. Romancerygterne adresseres ved 3:08.

Læs også: De største højdepunkter under nattens Oscar-show – fra menstruationsligestilling til Lady Gaga og Bradley Coopers ‘get a room’-øjeblik

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af