Lady Gaga og Bradley Cooper synger uudgivet sang i nyt ‘A Star Is Born’-klip

Den inderlige ‘Shallow’-duet fra ‘A Star Is Born’ mellem Lady Gaga og Bradley Cooper har været de seneste måneders helt store ørehænger, og sangen vandt da også velfortjent en Oscar natten til mandag.

I forbindelse med at den musikalske dramafilm får fornyet amerikansk biografpremiere fra den 1. marts med 12 minutters ekstra materiale, er der blevet frigivet et nyt klip fra filmen, der i første omgang blev klippet fra, hvor Gaga og Cooper synger den hidtil uudgivede sang ‘Clover’ – gode nyheder til dig, der bare ikke kan få Oscar-showets ømme Gaga-Cooper-øjeblik ud af hovedet.

Derudover vil den ekstra lange film byde på længere versioner af sangene ‘Is That Alright’, ‘Alibi’ og naturligvis ‘Shallow’.

Læs også: ’Shallow’ er et levende bevis på, at man ikke kan holde en god sang nede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af