The Minds of 99 annoncerer landsdækkende arenaturné

The Minds of 99 annoncerer landsdækkende arenaturné
The Minds of 99 på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

The Minds of 99 færdiggjorde i december deres imponerende ‘Solkongen’-turné med 15 udsolgte koncerter, inklusiv fire gange Store Vega som de afsluttende koncerter. Men det kan åbenbart ikke bliver stort nok for det danske band, der i første omgang annoncerede en Royal Arena-koncert i november og nu udvider med en decideret arenaturné.

Således gæster bandet landets fire største byer med koncerter i henholdsvis Royal Stage i Aalborg, Ceres Arena i Aarhus, Dok5000 i Odense og så den allerede annoncerede koncert i Royal Arena i København. Det sker mellem 14. og 23. november.

The Minds of 99 – Arena Tour ’19:
14/11 Royal Stage, Aalborg
15/11 Ceres Arena, Aarhus
22/11 Dok5000, Odense
23/11 Royal Arena, København

Læs interview: The Minds of 99 var tæt på at smuldre: »Går det for stærkt? Kan vi det her?«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af