Travis Scott deaktiverer sin Instagram efter beskyldninger om utroskab

Travis Scott deaktiverer sin Instagram efter beskyldninger om utroskab
Travis Scott og Kylie Jenner. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Travis Scotts storladne ‘Astroworld’-turné har kørt hårdt på siden november, men det har ikke været uden drama – for eksempel aflyste rapperen i midten af februar en koncert i Tulsa, Oklahoma med bare en halv times varsel, efter sigende grundet tekniske problemer.

I slutningen af sidste uge var den så gal igen. Scott aflyste en koncert i Buffalo torsdag aften og skrev ud på sin Twitter, at han var syg. Men måske var der andre årsager til aflysningen.

TMZ skriver nemlig, at kæresten Kylie Jenner i sidste uge skulle have beskyldt Travis Scott for utroskab efter at have fundet ‘beviser’ på rapperens telefon. Ifølge TMZ’s kilder blev Scott hjemme fra Buffalo for at pleje privatlivet, mens repræsentanter for rapperen kategorisk afviser, at han skulle have været utro.

Midt i det hele har Travis Scott deaktiveret sin Instagram-konto, der har over 15 millioner følgere. Man kan kun gætte om hvorfor, men måske Kylie Jenners massive følgerskare (128 millioner på Instagram) har været hurtigt ude og dømme Scott for derefter at bombardere hans Instagram med negative kommentarer?

Ifølge TMZ’s kilder blev Scott altså hjemme hos familien onsdag og torsdag for at redde trådene ud, mens Jenner efter sigende skulle have holdt hovedet koldt – blandt andet med tanke på parrets datter, Stormi.

Scotts ‘Astroworld’-turné fortsatte dog i weekenden, hvor han lørdag var på scenen i Madison Square Garden i New York og ifølge TMZ skulle have sagt: »Husk at sætte familien først«. Han sluttede showet af med et shoutout til »wifey«.

Læs også: Ups: Travis Scott takker den forkerte by efter ‘Astroworld’-koncert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af