Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Barselona, Zacari og Karen O & Danger Mouse.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Barselona.

1. Barselona ‘Legebørn’ / ‘Hjertebank’

De talentfulde Barselona-drenge brød for alvor igennem med gymnasievenlige ballader på ep’erne ’Drengepop’ og ’Sommerkys’, inden de tog en mere moden retning på nyere singler som ’Fra Wien til Rom’. Nu kommer så, og det lyder mærkeligt at sige, de to debutalbum på samme dag.

Læs vores anmeldelse af begge album HER.

Hør ‘Legebørn’ via Spotify HER og Apple Music HER.

Hør ‘Hjertebank’ via Spotify HER og Apple Music HER.

2. Zacari ‘Run Wild Run Free’

R’n’b-crooneren begyndte at få opmærksomhed efter sin medvirken på Kendrick Lamar-hittet ’Love’, og i februar fik vi så en solosingle i form af den sensuelle ’Don’t Trip’. Nu er hans debut-ep her.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

3. Karen O & Danger Mouse ‘Lux Prima’

Producerveteranen Danger Mouse kan føje endnu en kunstner til sin lange liste over samarbejdspartnere: På ‘Lux Prima’ har han slået sig sammen med Yeah Yeah Yeahs-sangeren Karen O, hvilket blandt andet har affødt singlen ’Woman’.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

4. Stephen Malkmus ‘Groove Denied’

Den tidligere Pavement-forsanger Stephen Malkmus dropper sit band The Jicks og går helt solo på ’Groove Denied’, der efter sigende har været under arbejde i imponerende 12 til 13 år. Tjek den ja, ret groovy single ’Viktor Borgia’.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

5. Alcabean ‘Confessions’

Det danske band formår at skabe melodiske rocksange, der ofte dykker ind i et hårdtslående, støjende og tæt lydbillede, men uden at det kommer til hinder for netop det melodiske. Det så vi på sidste års ’Head Down’-ep, og nu er turen altså kommet til debutalbummet ’Confessions’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

Vil du være helt opdateret på ugens nye udgivelser? Så giv også disse et lyt:
Artifact Collective ‘Shadow Play’
M. Rexen ‘The United Kingdoms Part II – Animals of the Frozen Clouds’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af