Beck annoncerer nyt album – deler den ustyrlige førstesingle ’Saw Lightning’ med Pharrell

Beck annoncerer nyt album – deler den ustyrlige førstesingle ’Saw Lightning’ med Pharrell
Beck.

Beck har annonceret et nyt album med titlen ’Hyperspace’. Med annonceringen fulgte albummets førstesingle, ’Saw Lightning’, der er et ganske ustyrligt samarbejde med Pharrell Williams – et møde mellem Becks mest mundharmonika- og slideguitar-mættede country-drifter og Pharrells hitfordrende, taktfaste N.E.R.D.’ske energi.

’Hyperspace’ lander ifølge en pressemeddelelse på et endnu ret så relativt tidspunkt: »at an as yet undetermined point in the space time continuum«. Men kender vi den produktive californier ret, går der næppe så frygteligt længe, inden albummet, som bliver hans fjortende i rækken, er ude.

’Hyperspace’ bliver Becks første album siden den Grammy-vindende ’Colors’, der delte vandene i 2017.

Læs også: Beck hiver Robyn og The Lonely Island ind til Lego-sangen ‘Super Cool’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af