Beyoncé overrasker igen – slipper live-album samtidig med Netflix-film

Beyoncé overrasker igen – slipper live-album samtidig med Netflix-film
Beyoncé på Coachella. (Foto: Larry Busacca/Getty Images)

Hun er den evige mester i timing – og overraskelser. For lige midt imellem årets to store Coachella-weekender i USA har Beyoncé sluppet sig varslede Netflx-dokumentar om hendes altoverskyggende optræden på sidste års festival, som siden blot har været kendt som Beychella.

Den mere end to timer lange film er landet på Netflix i dag, men det var ikke den eneste overraskelse, Beyoncé havde i ærmet. Hun har nemlig også udgivet hele koncerten som et live-album, der også hedder ‘Homecoming’, altså alle 40 numre fra setlisten samlet på ét album, som er tilgængeligt på alle streamingtjenesterne nu.

Så ved du, hvad du skal lave i påsken.

UPDATE: Der svirrer også rygter om, at der måske lander et nyt Beyoncé-album i morgen på grund af et opdateret billede hos Apple Music og et tilsyneladende tilføjet album på Genius med titlen ‘B7’. Albummet skulle også inkludere samarbejder med Rihanna, Jay-Z og Solange, men kunne også være en deluxe-version af et tidligere album, skriver blandt andre engelske Metro.

Læs også: Beyoncé indgår samarbejde med Adidas – både selv og med Ivy Park

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af