Beyoncé overrasker igen – slipper live-album samtidig med Netflix-film

Beyoncé overrasker igen – slipper live-album samtidig med Netflix-film
Beyoncé på Coachella. (Foto: Larry Busacca/Getty Images)

Hun er den evige mester i timing – og overraskelser. For lige midt imellem årets to store Coachella-weekender i USA har Beyoncé sluppet sig varslede Netflx-dokumentar om hendes altoverskyggende optræden på sidste års festival, som siden blot har været kendt som Beychella.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den mere end to timer lange film er landet på Netflix i dag, men det var ikke den eneste overraskelse, Beyoncé havde i ærmet. Hun har nemlig også udgivet hele koncerten som et live-album, der også hedder ‘Homecoming’, altså alle 40 numre fra setlisten samlet på ét album, som er tilgængeligt på alle streamingtjenesterne nu.

Så ved du, hvad du skal lave i påsken.

UPDATE: Der svirrer også rygter om, at der måske lander et nyt Beyoncé-album i morgen på grund af et opdateret billede hos Apple Music og et tilsyneladende tilføjet album på Genius med titlen ‘B7’. Albummet skulle også inkludere samarbejder med Rihanna, Jay-Z og Solange, men kunne også være en deluxe-version af et tidligere album, skriver blandt andre engelske Metro.

Læs også: Beyoncé indgår samarbejde med Adidas – både selv og med Ivy Park

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af