»Fuck de her små internet-nørder«: Schoolboy Q snakker haters, Nipsey Hussle og ‘Crash Talk’ i nyt interview

Schoolboy Q vendte i fredags tilbage med en ny plade, rapperens femte i alt, efter hans hidtil længste albumpause. Hvorfor der skulle gå tre år fra ‘Blank Face LP’ til ‘Crash Talk’ uddyber han i et nyt interview med Vulture, hvor han også deler sine tanker om Nipsey Hussles død og langer ud efter haters på internettet.

Et af svarene på den halvlange pause finder vi i, at Schoolboy Q er utrolig kræsen i sin kreative proces. Faktisk har han mange album liggende i skuffen, som vi aldrig har hørt om:

»Alle mine album har sådan to album før albummet. Der var to album før ‘Oxymoron’. Der var to album før ‘Blank Face’. Tre album før ‘Crash Talk’«, afslører han i interviewet.

Alligevel skulle ‘Crash Talk’ have været ude november sidste år, men Schoolboy Q udsatte som bekendt udgivelsen af respekt for vennen Mac Millers tragiske død. April 2019 blev det så – men igen mistede vi desværre en rapper, denne gang Nipsey Hussle, og igen udsatte Q udgivelsen:

»Så døde Nip. Den (‘Crash Talk’, red.) skulle være kommet ud sidste uge. Vi forventede ikke lige, at Nip skulle dø. Jeg ville have skubbet den endnu længere, end jeg gjorde; jeg skubbede den kun en uge. (…) Det kørte alt mit lort af sporet og fuckede det hele op«.

Og så snakker rapperen singler og angriber i den forbindelse den del af hans fanskare, der mener, singlerne har været for kommercielle: »Fuck de her små internet-nørder. Med hver single, jeg dropper, kan ingen lide den. ‘Collard Greens’, de hadede den. ‘Man of the Year’, alle hader den. (…) Jeg husker, de sagde, at jeg floppede med ‘That Part’, og det lort gik firdobbelt platin«.

Læs hele Vulture-interviewet HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af