Hør Florence + the Machines intense udgave af den nye ‘Game of Thrones’-sang fra afsnit to

Hør Florence + the Machines intense udgave af den nye ‘Game of Thrones’-sang fra afsnit to
Florence Welch.

Denne nyhed omhandler ikke den vigtigste scene (overhovedet), men alligevel: Spoiler alert, hvis du endnu ikke har set det nye afsnit af ‘Game of Thrones’.

Nå, men her skal vi altså tilbage til det nye afsnit to i sæson otte og ind i pejsestuen med Tyrion, Jaime, Brienne, Tormund, Ser Davos og så Podrick, der i et ømt øjeblik bryder ud i den originale ‘Game of Thrones’-sang ‘Jenny of Oldstones’, der er skrevet af George R.R. Martin, seriebagmændene Dan Weiss og David Benioff samt soundtrack-komponisten Ramin Djawadi.

Afsnittets rulletekster byder dog på en anden udgave af sangen, for her er det Florence Welch, der synger den sagte vise, som er sovset ind i symbolik fra serien. Dén udgave er nu blevet officielt udgivet, og det er også blevet annonceret, at Florence vil være den eneste gæst på det officielle soundtrack til sæson otte – ikke at forveksle med det stjernespækkede andet soundtrack til serien.

»Da jeg hørte den første gang, lød den som en keltisk vuggevise. Keltisk musik har altid været i mit blod, så jeg følte, at jeg kunne gøre noget med den«, udtaler Florence i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at hun blev hyret ind af Benioff og Weiss, som skulle være langvarige fans af den engelske musiker.

Læs også: ‘Game of Thrones’: De tre største spørgsmål efter andet afsnit

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af