Justin Bieber undskylder for aprilsnar med falsk graviditet

Justin Bieber undskylder for aprilsnar med falsk graviditet
Hailey og Justin Bieber. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Forleden flød internettet over med aprilsnare, og Justin Bieber var også på banen som spøgefugl. Popstjernens aprilsnar gik ud på, at konen Hailey Bieber var gravid, hvilket Justin hårdnakket påstod med et falsk ultralydsbillede samt billeder fra en lægesituation – indtil han altså ’tilstod’, at der var tale om en aprilsnar.

Biebers aprilsnar er dog ikke faldet i god jord over hele linjen, og han har nu udsendt en undskyldning på Instagram. Det sker i kølvandet på, at folk på de sociale medier har kritiseret aprilsnaren for at være ufølsom over for personer, der ikke kan få børn.

Undskyldningen er dog ikke Bieber, der ligger sig fladt ned på ryggen, og der er vel tale om en tekst, som halvt undskylder, halvt forsvarer retten til at lave jokes.

»Der vil altid være folk, der bliver fornærmede, og der er også folk, der ikke tager så godt imod jokes. Jeg er en spasmager, og det var en APRILSNAR. Min hensigt var på ingen måde at være ufølsom over for personer, der ikke kan få børn«, skriver Bieber: »Men jeg vil undskylde alligevel og tage ansvar og sige undskyld til de folk, som blev fornærmede«.

»Nogen grinte måske, men nogen blev fornærmede. Jeg tror, at med pranks, så er man nogle gange nødt til at rulle den terning«, skriver Bieber til slut.

Læs også: Justin Bieber giver skideballe til troll, der påstår, at han giftede sig for at få hævn

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af