MellemFingaMuzik udskyder koncerter i weekenden, men annoncerer turné med flere shows

MellemFingaMuzik udskyder koncerter i weekenden, men annoncerer turné med flere shows
MellemFingaMuzik. (Foto: Samy Khabthani)

MellemFingaMuzik havde egentlig en lille forårsturné på programmet med titlen ‘The Double’, hvor de i weekenden 12.-13. april skulle spille to shows i henholdsvis København og Aarhus. Den turné udskydes nu til efteråret grundet forberedelserne til et nyt album, som har trukket ud, lyder det i en pressemeddelelse.

Til gengæld tilføjes en lille række andre byer til turneen, som nu kommer til at foregå i oktober og november. Således svinger Branco og Stepz også forbi Skanderborg, Aalborg og Fredericia udover de oprindeligt annoncerede København og Aarhus.

Og så er der altså godt nyt til dem, der har ventet på efterfølgeren til det banebrydende debutalbum ‘Militant mentalitet’ fra 2015. Vi har desværre ikke fået udgivelsesdato eller anden info om det nye projekt endnu, ud over at duoen er ved at forberede det. MellemFingaMuzik varsler desuden »store overraskelser i vente« i perioden op til efterårsturneen.

MellemFingaMuzik-turné:
16/10 – Amager Bio, København
07/11 – Walthers, Skanderborg
08/11 – Skråen, Aalborg
14/11 – Tøjhuset, Fredericia
23/11 – Atlas, Aarhus

Læs også: ‘Militant mentalitet’: Hvordan MellemFingaMuziks debutalbum ændrede dansk hiphop for altid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af