Roskilde Festival har offentliggjort årets spilleplan

Roskilde Festival har offentliggjort årets spilleplan
Roskilde Festival. (Foto: Benjamin Lund/Soundvenue)

Roskilde Festival har i dag offentliggjort ti nye musiknavne, og med 188 kunstnere er årets program altså komplet. I samme ombæring har festivalen afsløret spilleplanen, som altså indeholder tider og scener på samtlige artister på programmet.

Med andre ord: Det er nu, at der for alvor kan og skal planlægges. Og det er nu, at der skal grædes snot, hvis ens favorit-bookinger er blevet sat oven i hinanden.

Se spilleplanen på Roskilde Festivals website HER.

Årets allerførste Roskilde-koncert bliver leveret af singer/songwriteren Hjalte Ross, som spiller på Rising-scenen søndag den 30. juni kl. 14.00.

En lille uge senere er der to navne, som får æren af at spille Roskilde Festival anno 2019 i sænk: DJ Koze på Apollo og Cypress Hill på Arena – begge navne er skemalagt til kl. 02.00 natten til søndag.

Om onsdagen åbner det store koncertområde som vanligt, og her er danske Farveblind første band på programmet: De åbner Apollo 17.15.

I forhold til nogle af Orange-navnene, så spiller Cardi B kl. 23.00 onsdag, mens Travis Scott er på 01.00 torsdag nat. Chance the Rapper giver koncert kl. 22.00 fredag, mens The Cure lukker Orange Scene lørdag kl. 23.00.

Spilleplanen giver som altid anledning til masser af tanker, og vi har samlet de største overraskelser HER, mens vi kigger på de værste overlap HER.

Læs også: Roskilde Festival fuldender årets program med 10 nye navne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af