Se traileren til Netflix’ Beyoncé-dokumentar ‘Homecoming’

Se traileren til Netflix’ Beyoncé-dokumentar ‘Homecoming’
Beyoncé på Coachella 2018. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Netflix udsendte i går et tweet, der stærkt hentydede til, at vi snart får en Beyoncé-dokumentar med titlen ‘Homecoming’, der kommer til at handle om stjernens spektakulære optræden på Coachella i 2018.

Nu har Netflix bekræftet, hvad mange Beyoncé-fans allerede havde regnet ud, og samtidig løftet sløret for den allerførste trailer til ‘Homecoming: A Film By Beyoncé’, der som ventet lander på streamingtjenesten 17. april.

Netflix-tweetet var blot et gult billede med titlen ‘Homecoming’ og datoen 17. april. Beyoncé-fans analyserede sig dog lynhurtigt frem til, at farve og skrifttype var en hentydning til sangerens outfit og merchandise fra den ikoniske Coachella-koncert, der blandt andet bød på en Destiny’s Child-reunion. Det var desuden første gang, at en sort kvinde headlinede Coachella.

Traileren kommer med en voiceover af Maya Angelou.

Læs også: Beyoncé indgår samarbejde med Adidas – både selv og med Ivy Park

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af