Se Will Smith crashe Jaden Smiths Coachella-koncert under ‘Icon’

Se Will Smith crashe Jaden Smiths Coachella-koncert under ‘Icon’
Will Smith på Cannes-festivalen i 2017. (Foto: Matthias Nareyek/Getty Images)

Anden weekend af Coachella er for alvor i gang, og man kan stadig livestreame en række af de største koncerter. Et af de foreløbige højdepunkter var da Jaden Smith hev sin far Will Smith på scenen under hittet ‘Icon’.

Multikunstneren crashede scenen halvvejs inde i nummeret og fik publikum helt op på dupperne, mens han selv sprang rundt på scenen. Tydeligt begejstret over at stå på scenen på Coachella for første gang nogensinde, råbte Will Smith: »Det er min første gang på en Coachellascene, og jeg går ikke af på den måde! Spil den igen!«, da nummeret var slut, hvorefter det spillede for anden gang.

Will Smith har tidligere lavet far-pranks på sin søn i forbindelse med netop ‘Icon’, hvis musikvideo han forsøgte at genskabe sidste år, så der er ingen tvivl om, at det var det helt rigtige nummer at gæste.

Will Smith er snart aktuel som Genie i den kommende live action-udgave af ‘Aladdin’, der har premiere 23. maj. Han har også en Facebook-serie ude, hvor han tjekker sin vilde bucket liste af. Mon hans Coachella-optræden kommer med i en eventuel sæson 2?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Done Did ‘dat! #coachella

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af