Distortion hylder Master Fatman med storslået happening under gadefesten på Nørrebro

Distortion hylder Master Fatman med storslået happening under gadefesten på Nørrebro
Master Fatman på Distortion.

Master Fatman var den allerførste dj til at spille på Distortion. Det var tilbage i 1998, og siden da var han blandt andet manden bag initativer som Sort Distortion (med fokus på afrikansk musik) og Stille & Rolig Distortion.

Den 26. marts gik Master Fatman bort i en alder af 53 år, og nu har Distortion annonceret en hyldest til den elskede dj, radiovært og musikformidler.

Hyldesten tager form som en happening, som kommer til at foregå under gadefesten på Nørrebro onsdag den 29. maj.

Kl. 18.05-18.09 stopper alle Distortion-gadefester (store som små) deres egen musik og slår i stedet over på Radio24syv-programmet ‘AK 24syv’, som spiller sangen ‘Love Is in the Air’ for fuld udblæsning. En passende hyldest til en mand, der altid prædikede kosmisk kærlighed.

Distortion opfordrer alle beboere på Nørrebro til at »slå over på 24syv, åbne deres vinduer og rette højtalerne ud mod gaden for at hylde Master Fatman sammen med os«.

Distortions stifter og direkfør Thomas Fleurquin udtaler i en pressemeddelelse:
»Master Fatman var ikke kun den første dj, som spillede til den allerførste Distortion-fest i 1998, Morten var heller ikke bare den person, som har afholdt allerflest gadefester de sidste 5-6 år (typisk afholdt han både Sort Distortion og Stille&Rolig Distortion, samtidig, flere dage i løbet af ugen)… Han var simpelthen byens største helt, mit store forbillede, med al det rolige overskud og den menneskelige tilgang, som man forbinder med alt, som man elsker at elske ved Københavns ånd«.

Læs også: Distortion løfter sløret for årets 21 musikscener – kæmpe hiphopfest på Nørrebro med vildt lineup

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af