Distortion: Se spilletiderne til onsdagens gigantiske hiphopscene

Distortion: Se spilletiderne til onsdagens gigantiske hiphopscene
Emil Kruse til Distortion i 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

I dag starter Distortion. Er du klar? Det håber jeg, for Nørrebro er der, hvor stemningen plejer at være mest løssluppen. Gang i den kommer der i den grad til at være til Kulturen x Unidentifieds gadefest, som står for onsdagens mest overdådige lineup med fuld hiphop fra både ind- og udland.

Gadefesten kommer til at foregå på Blegdamsvej, og nu er den officielle tidsplan blevet annonceret med et hav af rappere: Fra Danmark blandt andre Emil Kruse, Dayzon, Lillebittebock, Michael Williams og K-phax, mens der altså også er besøg fra udlandet via blandt andet svenske Jireel, britiske Slowthai og amerikanske Tierra Whack.

Det hele åbnes kl. 16.10 med Marco Rahim, Milan, Leprom og Beko, og efter de udenlandske rapperes sene shows er det DJ Naima, som har en time til at runde resten af fra 21.55-23.00.

Læs mere om gadefesten på Facebook HER.

Læs også: Gadefesterne er blevet et problem for Distortion – her er festivalchefens løsning

Læs også: Distortion: Her er de fedeste gadefester på Nørrebro

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af