Kodak Black arresteret for våbenbesiddelse

Kodak Black arresteret for våbenbesiddelse
Kodak Black. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I weekenden gik Rolling Loud-festivalen ned i Miami. På plakaten figurerede den kontroversielle rapper Kodak Black, der dog måtte skuffe sine fans, idet han på vej til showet blev anholdt for våbenbesiddelse. Arrestationen fandt ifølge NBC sted som følge af en omfattende efterforskning af den 21-årige rapper.

Det er ikke første gang, Kodak Black er på kant med loven. Han har tidligere været anklaget for både seksuelt overgreb, våbentyveri, omsorgssvigt af barn, to brud på betingelser for prøveløsladelse, våben- og marijuana-besiddelse – de to sidstnævnte anklager gentog sig så sent som for en måneds tid siden.

Læs også: Se den Travis Scott-instruerede musikvideo til Kodak Blacks ‘ZEZE’, som hele Twitter griner af

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af