Kodak Black anklaget for seksuelt overgreb – kan stå til 30 år i fængsel

Kodak Black anklaget for seksuelt overgreb – kan stå til 30 år i fængsel
Kodak Black. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Florida-rapperen Kodak Black har de seneste år gjort opmærksom på sig selv gennem sange som ’Skrt’, ’Vibin In This Bih’ med idolet Gucci Mane og ’No Flockin’, der blandt andet er remixet af Cardi B som ’Bodak Yellow’ – den sang ligger lige nu nummer et i USA.

Men den unge rappers succeshistorie har været kompromitteret af en sag om seksuelt overgreb, der har været offentlig kendt i noget tid. Nu er der dog rejst officiel tiltale mod Kodak Black for first degree sexual assault, og skulle han blive kendt skyldig, kan han stå til op mod 30 år i fængsel.

Anklagen stammer fra en hændelse i november 2016, hvor Kodak Black står anklaget for at have voldtaget en kvinde på et hotelværelse i South Carolina.

En dato for retssagen er endnu ikke offentliggjort.

Kodak Blak har en lang historie med lovovertrædelser, og fængselsdomme har sat en del bump i vejen for en karriere, der ellers var på vej mod stjernestatus. Udover ovennævnte anklage er der blandt andet endnu en overgrebssag, der dog ikke ser ud til at nå til retten.

Kodak Blacks seneste udgivelse er ’Project Baby 2’. Udgivelsens største hit er ’Roll In Peace’, der gæstes af XXXTentacion – ligeledes en Florida-rapper, der står anklaget for vold mod en kvinde (sin gravide ekskæreste).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af