Soulja Boy får fængselsdom på 240 dage

Soulja Boy får fængselsdom på 240 dage
Soulja Boy.

Soulja Boy skal i fængsel i 240 dage. Sådan lød dommen i går, efter ‘Crank That’-rapperen i starten af april blev anholdt for at overtræde en betinget dom og fuske med sin samfundstjeneste – det skriver TMZ.

Rapperens nuværende problemer med loven går tilbage til 2017, hvor han fik en betinget dom på fem år samt 240 dages samfundtjeneste for ulovlig besiddelse af skydevåben. Her i februar efterforskede politiet så hans hjem i forbindelse med en ekskærestes anklage om, at han havde overfaldet, kidnappet og holdt hende fanget i seks timer.

Her fandt de en mængde ammunition, og besiddelsen af denne var ulovlig på grund af hans betingede dom. Oven i dette havde rapperen ikke fuldført hele sin samfundstjeneste, hvilket han angiveligt forsøgte at skjule ved at fuske med sine dokumenter.

Nu er dommen så faldet, og Soulja Boy får 240 dage i fængsel – dog minus 40 dage han allerede har siddet inde. Derudover får han 265 dages samfundstjeneste.

Soulja Boys forsvarsadvokat har angiveligt argumenteret for, at rapperen siden sin anholdelse har set lyset, hvilket retten tilsyneladende ikke købte. Det kunne dog have gået værre, da dommeren efter sigende overvejede en dom på to års fængsel.

Læs også: Hør Diplos remix af Lil Nas X’s ‘Old Town Road’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af