The Strokes løfter sløret for nyt nummer: ’The Adults Are Talking’

The Strokes løfter sløret for nyt nummer: ’The Adults Are Talking’
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Da The Strokes forleden spillede en velgørenhedskoncert i Los Angeles, fandt et spritnyt nummer vej til den klassikerbesatte setliste. Nummeret gik under titlen ’The Adults Are Talking’, og det er sidenhen blevet delt vidt og bredt via denne lille, udmærkede (alt taget i betragtning) optagelse.

Sidst The Strokes var i udgivelsesform, var på ep’en ’Future Present Past’ fra 2016, mens vi skal helt tilbage til 2013 for at finde deres seneste langspiller, ’Comedown Machine’. I mellemtiden har Julian Casablancas udgivet nyt materiale med sit sideprojekt The Voidz, mens Albert Hammond Jr. sidste år solodebuterede med pladen ’Francis Trouble’.

I løbet af sommeren kigger The Strokes forbi en række europæiske og amerikanske festivaler, så det er slet ikke utænkeligt, at der kunne være endnu mere nyt materiale på vej fra Casablancas og resten af Strokes-slænget.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af