Ty Dolla Sign skyder nyt album i gang med J. Cole – hør ‘Purple Emoji’

Ty Dolla Sign skyder nyt album i gang med J. Cole – hør ‘Purple Emoji’
Ty Dolla Sign.

Ty Dolla Sign er snart klar med sit tredje studiealbum, der bliver efterfølgeren til forrige års ‘Beach House 3’. R’n’b-artisten har nu delt førstesinglen ‘Purple Emoji’, som gæstes af ingen ringere end J. Cole.

Det MXXWLL-producerede beat leverer en behagelig vibe til det korte nummer, der rent tematisk ikke rigtig bringer noget revolutionerende til bordet – det er en længselsfuld kærlighedssang, og Ty Dolla Sign har brug for sin bedre halvdel »more than ever«.

J. Cole leverer som sædvanligt et teknisk rigtig godt featurevers, og her nævnes den titulære, skælmske djævleemoji som det eneste sted i sangen med linjerne »Purple emojis with horns on it / like the devil, but ain’t nothin’ devilish, babe«.

Ty Dolla Signs udgav sidste år albummet ‘Mih-Ty’ i samarbejde med Jeremih.

Læs også: Kid Cudi lover ny musik og turné næste år

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af