André 3000 spillede fløjte i lufthavn i 40 minutter

André 3000 spillede fløjte i lufthavn i 40 minutter
André 3000.

Der er mange måder at fordrive tiden på, når man har lidt ventetid i lufthavnen. Nogle shopper billige deodoranter i tax free, andre drikker en formiddagsøl i den der sportspub, og andre igen vælger at spille lidt fløjte.

Sidstnævnte mulighed var, hvad Outkast-rapperen André 3000 valgte, da han i et af sidste uges mere random øjeblikke blev spottet i en lufthavn, fløjtespillende, mens han ventede på sin flyafgang.

Rapperen blev fanget på kamera af NPR-radioproduceren Antonia Cereijido, som smed et billede op på Twitter med teksten: »Jeg så en mand gå rundt i min terminal og spille fløjte i 40 minutter og var ved at gå amok, fordi jeg troede, det var André 3000. Og det VAR det«.

Men Cereijidos Twitter-følgere såede åbenbart tvivl om, hvorvidt der faktisk var tale om en fløjte eller et andet instrument.

André bekræftede imidlertid over for hende, at det rent faktisk var en fløjte – en såkaldt dobbeltfløjte: »Til alle, der sagde, at det ikke er en fløjte – jeg spurgte ham specifikt, og han sagde, det er en dobbeltfløjte«.

Cereijidos Twitter-opslag var i den grad været populært og har over weekenden fået næsten 400.000 likes og 50.000 retweets.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af