Cardi B fortsætter koncert i badekåbe efter twerk-uheld

Cardi B fortsætter koncert i badekåbe efter twerk-uheld
Cardi B. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Vi har med nervøs panderynken kigget mod Cardi B’s seneste koncertaflysninger og bedt til, at hun ikke også melder fra til årets Roskilde Festival. Nu er der dog lidt grund til at tænke gode tanker, for hun leverede angiveligt et godt show i søndags, da hun indtog den amerikanske festival Bonnaroo.

Rent faktisk gjorde Cardi B en indsats for at holde en koncert kørende, der ellers ikke gik helt efter planen. Ifølge TMZ gik det nemlig galt for rapperens outfit blot få sange inde i koncerten, da Cardis mangefarvede jumpsuit simpelthen flækkede midt op af bagdelen under en gang intens twerking.

Det gav dog ikke anledning til endnu en aflysning eller blot en længere forsinkelse. Cardi var nemlig kun ude i få minutter, meldes det, før hun igen indtog scenen i en hvid badekåbe med ordene »we gonna keep it moving, baby«. Der var tilsyneladende intet alternativ, eller også skulle det bare gå hurtigt, så hun kunne fortsætte sit set, som efter sigende startede 40 minutter for sent.

Videoer af badekåbe-optrædenen er efterfølgende dukket op på de sociale medier.

Cardi B spiller på Orange Scene 3. juli. Rapperen har den seneste tid aflyst en række koncerter på grund af komplikationer efter nogle plastikoperationer, hvilket har givet anledning til en vis bekymring op til Roskilde, da bivirkningerne kommer, når Cardi flyver.

Læs også: Hvis nu Cardi B aflyser Roskilde Festival… Hvem kan så afløse?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af