Hans Philip deler to nye numre: ’Tiden Læger Alle SÅr’ og ’Hvorfor?’

Hans Philip deler to nye numre: ’Tiden Læger Alle SÅr’ og ’Hvorfor?’
Hans Philip på Heartland Festival. (Foto: Nicolai Hildebrand)

Hans Philip delte i nat to nye numre under titlerne ’Tiden Læger Alle SÅr’ (skrevet med versaler på den måde) og ’Hvorfor?’. Dem, der oplevede den tidligere Ukendt Kunstner-frontmand spille sin første solokoncert på Heartland Festival tidligere på sommeren, har allerede fået en forsmag på de blide popskæringer, der nu er tilgængelige til streaming.

De to tracks er de første nye udgivelser fra Hans Philip, siden han i marts slap det hjerteskærende selvterapeutiske og dybt vellykkede debut-soloalbum ’Forevigt’. ’Hvorfor?’ er en rørende kærlighedsballade af indadvendte frustrationer fortalt over sitrende synths og blide strygere, mens han på ’Tiden Læger Alle SÅr’ drømmer sig tilbage til solbeskinnet kærlighed over et fængende popbeat og blide keys.

Hans Philip kan opleves live på Roskilde Festival og til Musik i Lejet, mens han til vinter lægger vejen forbi Hotel Cecil, Store Vega, Aarhus, Posten og Skraaen. Enkelte stop på ruten rummer stadig ledige billetter.

Læs anmeldelse: Hans Philips ’Forevigt’ er hjerteskærende selvterapi

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af