Jamaika og Carmon er nu officielt en duo – hør den nye single ‘Sidechick’

Jamaika og Carmon er nu officielt en duo – hør den nye single ‘Sidechick’
Carmon & Jamaika.

Jamaika og Carmon har arbejdet sammen lige fra starten af deres karrierer. Helt tilbage i 2015 fik de et stort Youtube-hit i form af ‘Jer’, hvor Vejle-rapperen Jamaika var feature hos duoen DC, som Carmon havde sammen med sin fætter Danni. Men nu er Jamaika og Carmon altså officielt en duo, og makkerparret har nu udgivet deres første single i det nye projekt i form af ‘Sidechick’.

Sangen er mere poppet og lettilgængelig, end vi har hørt fra nogen af de to rappere før. For hvor tidlige sange som ‘Jer’ handlede om ghettokvarterer og pressede situationer på kanten af loven, er ‘Sidechick’ en tropisk sang med et så stærkt omkvæd, at selv omkvædskonger som Gilli kunne blive jaloux.

Det lader altså til, at de to rappere lever det gode liv. Jamaika får i hvert fald droppet luksusmærker på stribe i omkvædet: »Fendi, Gucci, Ferragamo«. Carmon namedropper også designernavne (»Balmain og lidt Louis / mixet op med lidt Gucci«), men hans vers har sværere ved at slippe gadeparanoiaen: »Hurtig, hurtig, hurtig, hurtig / gennem byen som et spøgelse«, rapper han.

Resultatet er et ret fascinerende nummer, der er halvt pophit, halvt gadesang.

Læs også: »Siden jeg var ti år, har ik’ været normal« – Jamaikas debutalbum er en diagnose af posttraumatisk stress i ghettoen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af