Justin Bieber har lige udfordret Tom Cruise til en MMA-kamp – Conor McGregor bifalder ideen

Justin Bieber har lige udfordret Tom Cruise til en MMA-kamp – Conor McGregor bifalder ideen
Justin Bieber. (Foto: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images)

Det er ikke altid lige nemt at regne ud, hvad der motiverer Justin Biebers handlinger. Men hans nyeste stunt tager impulsiv og en smule irrationel adfærd til nye højder. Popstjernen har nemlig udfordret Tom Cruise til en MMA-kamp.

Biebs skriver følgende på Twitter: »Tom, hvis du ikke tager kampen op, så er du bange, og det kommer aldrig til at blive glemt. Hvem kan sætte kampen op?«

Der er vist ikke rigtig nogen, der ved, hvad der rent faktisk har motiveret udfordringen. Men mange spekulerer i, hvem der ville vinde. Her er det især værd at bide mærke i, at Cruise er mere end dobbelt så gammel som Bieber – de er henholdsvis 56 og 25 år gamle.

Én person, der er helt klar til kampen, er MMA-legenden Conor McGregor. »Hvis Tom Cruise er mand nok til at at acceptere udfordringen, så vil McGregor Sports and Entertainment være vært for kampen«, har han tweetet. Efterfulgt af: »Vil Cruise have modet til at kæmpe som han gør i filmene? Stay tuned og find ud af det!«

Læs også: Justin Bieber kritiserer Eminem: »Han forstår ikke den nye rap-generation«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af