Kesi er genforenet med ‘Søvnløs’-sangeren Don Stefano – hør den nye single ‘Vågn op’

Kesi er genforenet med ‘Søvnløs’-sangeren Don Stefano – hør den nye single ‘Vågn op’
Kesi.

»Vågn op, overtag, gentag!«

Dét mantra bliver (selvfølgelig) gentaget et par gange i Kesis nye single ‘Vågn op’. Og der er netop tale om en gentagelse af en kendt succesformular her.

For dels er nummeret produceret af Hennedub, der har stået bag kæmpehits som ‘Mamacita’ og ‘Kom over’, men en mere uventet gentagelse er, at Kesi igen har inviteret Don Stefano med. Det var jo som bekendt ham, der sang omkvædet på ‘Søvnløs’ – et af Kesis største hits nogensinde.

Og ‘Vågn op’ bruger faktisk en lignende formular som ‘Søvnløs’: En lys, afdæmpet vokal i omkvædet, der kontrasteres af Kesis hårde levering på versene. Temaet er også velkendt. Det handler om at lave penge og leve det gode liv.

Læs også: Kesi danser ‘Pengedans’ – hør den nye single produceret af Hennedub

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af