Lil Nas X og Billy Ray Cyrus indtog BET Awards til hest og fik alle med på ’Old Town Road’

Lil Nas X og Billy Ray Cyrus indtog BET Awards til hest og fik alle med på ’Old Town Road’
Foto: Kevin Winter/Getty Images

I nat løb årets BET Awards-uddeling af stablen, og på gæstelisten stod naturligvis Lil Nas X og Billy Ray Cyrus, så de kunne levere en liveversion af storhittet ’Old Town Road’ – og de gjorde det med stil.

Optrædenen blev skudt i gang med en lille film af Lil Nas X og Cyrus til hest, hvorpå de slentrede ind på scenen gennem en saloon-dør (en entré, de måske skulle have øvet en ekstra gang, da Cyrus var et splitsekund fra at få den svingende dør smækket direkte i smasken).

Hele scenen var forvandlet til en old school western-saloon med masser af country-dansere, der havde en omtrent lige så begejstret mine som langt de fleste blandt publikum. Som optrædenen udfolder sig, får vi glimt af en lang række stjerner blandt publikum, der alle synger med – med henholdsvis begejstrede miner (Cardi B) og guilty pleasure-osende udtryk (YG).

‘Old Town Road’ figurerer på Lil Nas X’ debut-ep ‘7’, der udkom i fredags.

Læs også: ‘Old Town Road’ har fået den episke, stjernespækkede video, sangen fortjener

Lyt til podcast: Er country-trap fremtiden? Soundvenues hiphop-podcast snakker Lil Nas X’ ‘Old Town Road’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af