‘Old Town Road’ har fået den episke, stjernespækkede video, sangen fortjener

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil Nas X’ country trap-sang ‘Old Town Road’ har slået rekorder verden over, mens remixes af Billy Ray Cyrus og Diplo har givet nummeret yderligere hype. Ikke engang Taylor Swifts store comeback-single ‘Me!’ har kunnet vippe cowboyrapperen af hitlistetronen. Og nu ser Lil Nas X ud til at forlænge succesen yderligere med en pænt overdådig musikvideo til sit store gennembrudshit.

Indtil nu har sangens officielle video nemlig været et hjemmelavet sammenklip af tilfældige scener fra computerspillet ‘Red Dead Redemption’. Men nu får ‘Old Town Road’ den episke, stjernespækkede video, sangen fortjener.

Videoen byder på en tidsrejse fra western-dagene og frem til nutiden, en hesteforfølgelse, hvor Chris Rock jager Lil Nas X, et gaderæs mellem cowbo-rapperens hest og Vince Staples’ bil og en musiksession med Billy Ray Cyrus og Diplo. Derudover dukker rapperen Rico Nasty også op, og så er der selvfølgelig masser af heste og cowboyhatte alle vegne.

Jep, der sker rimelig meget i ‘Old Town Road’-videoen, og den er samtidig også et bevis på, at tidens country-fascination stadig kører for fuld udblæsning. Yeehaw!

Lyt til podcast: Er country-trap fremtiden? Soundvenues hiphop-podcast snakker Lil Nas X’ ‘Old Town Road’

Læs også: Lil Nas X forklarer det virale megahit ‘Old Town Road’ i ny Genius-video

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af