Migos udnævnte sig selv til verdens bedste gruppe på NorthSide

4 6
Migos udnævnte sig selv til verdens bedste gruppe på NorthSide

Både Migos og deres dj insisterede flere gange på, at trioen fra Atlanta var verdens bedste gruppe. Det var en rimelig stor overdrivelse. Men selvvom trap-truppens mere solide end spektakulære NorthSide-show ikke cementerede dem som den bedste gruppe i hele verden, var det faktisk en overraskende stærk præstation.

Takeoffs mørke vokal buldrede igennem, Offset leverede sine maskinegeværs flows relativt stærkt, og Quavos karisma og scenetilstedeværelse viste endnu engang, hvorfor han er gruppens frontmand. Det kunne man i øvrigt også konstatere rent visuelt, for mens de to birolle-Migos var helt sortklædte, skilte Quavo sig ud med en lilla silketingest. Men det kunne også mærkes vokalmæssigt. For han leverede sine sangbaserede vers gennem en live-autotune, hvilket det er de færreste rappere, der tør kaste sig ud i.

Migos kunne altså en del mere live end det gennemsnitlige trap-show. Det var heldigt, for det var ellers på ingen måde selvsagt, at Migos og NorthSide ville være en god konstellation (selv om Migos selvfølgelig kommer fra north side i Atlanta). Gruppen er jo alligevel rendyrket trap og befinder sig i midten af den poporienterede hiphop, der dominerer i USA. NorthSide har selvfølgelig rykket sig meget mod hiphop, men der er alligevel langt fra rappere som ASAP Rocky og Tyler, the Creator og så hele vejen over til Migos.

Fremmødet var da heller ikke det største. Men dem, der var der, fyrede krus op i vejret og stablede nogle gevaldige moshpits på benene. Blandt andet til ’Deadz’, hvor Migos selv orkestrerede pitten. Dét var måske øjeblikket, hvor NorthSide gik fuld trap.

Udover ’Deadz’ spillede trioen en række sange fra ’Culture’, der er deres magnum opus. ’Slippery’, ’Kelly Price’ og selvfølgelig ’Bad & Boujee’ gav koncerten god fremdrift, og det samme gjorde ’Culture II’-sangene ’Narcos’ og ’MotorSport’. Sidstnævnte åbnede koncerten, og det var selvfølgelig dejligt at se Offset stå og se pænt stolt ud, da hans forlovede Cardi B’s vers kom på.

Apropos Offset og Cardi B: Deres fællesnummer ’Clout’ blev også spillet, hvilket fungerede fint, men det var omkring tidspunktet, hvor Migos spillede deres solotracks, at koncerten mistede lidt momentum. Den første entusiasme fra publikum døde lidt hen, og trioen var måske ikke de mest energiske på scenen. Det var tit Quavo, der skulle sætte gang i festen, mens Offset stod med hænderne i lommen, og Takeoff kiggede ud mod himlen med et blankt ansigtsudtryk.

Så nej. Det var ikke verdens bedste gruppe, der ramte NorthSide. Men det var en solid koncert med trappens mestre og en ny form for koncertoplevelse på NorthSide.


Kort sagt:
Migos udnævnte sig selv til verdens bedste gruppe på NorthSide. Det kunne de ikke leve op til. Men trioen leverede en solid trap-fest og gav stærke vokalpræstationer – også selv om Takeoff og Offset overlod lige lovlig meget af arbejdet til den karismatiske frontmand Quavo.

Læs alle vores anmeldelser fra NorthSide HER.

Migos. Koncert. NorthSide, Green Stage.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af