Rapperen Goldlink giver koncert i Danmark

Rapperen Goldlink giver koncert i Danmark
GoldLink. (Foto: Joyce Ng)

Den Washington D.C.-baserede rapper Goldlink kommer snart til Danmark igen. Han besøger nemlig Vega endnu engang, men har denne gang skiftet den lille sal ud ud med den store.

Således kan den teknisk dygtige ordsmed opleves i Store Vega 28. november, og det bliver et glædeligt gensyn. I hvert fald leverede han en ganske sublim koncert, da han besøgte spillestedets lille scene tilbage i 2016.

Men der er sket en hel del siden sidst. Goldlink udgav debutalbummet ‘At What Cost’ året efter i 2017 og har løbende delt nye tracks siden. Blandt andet fik han i maj selskab af Maleek Berry og Bibi Bourelly på afrobeat-bangeren ‘Zulu Scream’. For en uges tid siden annoncerede han tilmed et nyt album, ‘Diaspora’, som udkommer allerede 12. juni.

Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via Ticketmaster.

Goldlink (US)
28. november
Store Vega
Billetpris: 285 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af