Se Father John Misty spille sin afviste ‘A Star Is Born’-sang

Se Father John Misty spille sin afviste ‘A Star Is Born’-sang
Father John Misty på Roskilde Festival i 2017. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Da den Oscar-vindende film ‘A Star Is Born’ med Lady Gaga og Bradley Cooper sidste år udkom til stor hæder, kunne det have været med en lille smule hæder til Father John Misty også.

Den amerikanske sangskriver indsendte nemlig i sin tid et nummer til den storhittende film, men det blev i sidste ende vejet og fundet for let. Ikke desto mindre valgte han i fredags at spille nummeret til en koncert, der blev sendt live på Youtube.

Det skete til allersidst under ekstranumrene, og det lyder til at være ret spontant. I hvert fald kom han lidt hakkende fra start, da han efter første linje holder en tænkepause og siger »jeg prøver at huske min ‘A Star Is Born’-sang…«

Lidt selvironi omkring afvisningen af sangen var der også plads til: »Jeg har set den film… Den sang hører virkelig ikke hjemme i filmen. Medmindre han (Bradley Cooper, red.) bombede på Coachella eller sådan noget. Efterfølgeren til gengæld…«

Koncerten ligger frit tilgængelig i sin fulde længde, og er man nysgerrig på det afviste ‘A Star Is Born’-nummer, dukker det op ved cirka en time og 20 minutter.

Læs også: Se Father John Misty spille ny sang til velgørenhedskoncert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af