XXL præsenterer årets Freshman Class: Blueface, Gunna, Tierra Whack m.fl.

XXL præsenterer årets Freshman Class: Blueface, Gunna, Tierra Whack m.fl.
Tierra Whack. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Det toneangivende hiphopmagasin XXL peger med den såkaldte ’Freshman Class’ hvert år på en række nye kunstnere, der – i mediets optik – udgør årets mest solide hiphophåb. Nu har XXL for tolvte år i træk udvalgt årets nye navne, der i år sniger sig op på hele 11 styks.

Årets Freshman Class består af: Gunna, Megan Thee Stallion, Tierra Whack, Comethazine, DaBaby, Lil Mosey, Roddy Ricch, YBN Cordae, YK Osiris, Rico Nasty og Blueface – sidstnævnte vandt pladsen ved en brugerafstemning.

Hele gruppen er på trapperne med årets cypher (der i år orkestreres af DJ Scheme), hvor de viser deres værd. Samtidig pryder de Freshman-udgaven af XXL-magasinet, hvis forside kan ses herunder, som udkommer den 16. juli.

Med sidste års udskældte casting af hiphopklassen blev XXL kritiseret massivt for at have mistet sin relevans med et outdated udvalg, der talte navne som Ski Mask the Slump God og Trippie Redd, som snildt kunne have prydet coveret tilbage i 2017. I år er listen heldigvis et skridt mindre bagud og inkluderer aktuelle (og gode) navne som Blueface, YNB Cordae, Tierra Whack, Gunna, Rico Nasty, Megan Thee Stallion og Roddy Ricch. Flere af dem pegede vi i begyndelsen af året på som nogle af de rappere, der skal holdes skarpt øje med i år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af