Kanye West vil have hvid ‘Vice Principals’-skuespiller til at spille Kanye i biopic

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på sommeren blev Jaden Smith castet i rollen som Kanye West i den kommende tv-serie ‘Omniverse’. Men den verdenskendte rapper er åbenbart ikke tilfreds med kun et enkelt portræt af sit eget liv.

Da ‘Vice Principals’-skuespileren Danny McBride for nyligt gæstede Jimmy Kimmels talkshow, fortalte han, at Kanye West også havde kontaktet ham for at høre, om han ville spille rollen som Kanye West i en ny biopic.

»Han havde en idé til et projekt, som jeg synes, er en ret genial idé. Han ville lave en film, der fortalte historien om hans eget liv, og han ville have, at jeg skulle spille ham. Så jeg tænkte, det er en ret cool idé, så jeg var sådan: ‘Ja, jeg vil elske at hænge ud og tale om det’. Så han kom ned til Charleston, vi hang ud, sejlede ud på en båd og snakkede«.

McBrides gengivelse af historien er uforlignelig. Han fortæller blandt andet, at Kanye ankom midt i den varmeste sommer iført en hættetrøje og lange joggingbukser, hvorefter han begyndte at dryppe sved. Og deres aften sluttede selvfølgelig med, at McBrides søn spurgte, om Kanye West havde lyst til at se på ham, der spillede Fortnight, hvilket han åbenbart sagde ja til.

Jimmy Kimmel kan dårligt tro sine egne ører, så undervejs i interviewet byder han sågar selv ind på rollen som Kim Kardashian. Det er en film, vi gerne vil se.

Danny McBride har premiere på en ny HBO-serie i næste måned med titlen ‘The Righteous Gemstones’.

Læs også: Donald Trump kritiserer Sveriges statsminister efter ASAP Rockys tiltale: »Jeg er utroligt skuffet«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af