Premiere: Tobias Rahim og Gina Jaqueline bliver ulykkeligt gift i videoen til ‘Verden vælter’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tobias Rahim har lavet lidt af hvert. Han startede i reggaeton-duoen Camillo & Grande, solodebuterede i 2016 med personlig rap på ‘Luk mig op’, så blev han popstjerne i Ghana, og nu er han igen klar til at rykke ind på den danske musikscene.

Det sker med singlen ‘Verden vælter’, som nu har fået sig en flot musikvideo instrueret af Bertil Vorre. Her bliver Rahim gift med Gina Jaqueline – kendt fra DR3’s ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ – men det hele er ikke fryd og gammen.

I starten af det hele går parret nemlig fra hinanden, og musikvideoen er herfra en kombination af ulykkelige nutidsbilleder, syrede animationer og så det, der skal ligne 90’er-hjemmevideo fra brylluppet med hele familien tilstede.

»Hører Biggie Smalls alene, nu hvor du ik’ synger med«, crooner Rahim på nummeret, der også i teksten dyrker kærlighed af den slags, som ikke altid fungerer efter bogen.

»Jeg synes, Gina Jaqueline er et inspirerede menneske, der ikke lægger skjul på sig selv. Hun er et opfriskende ikon i Danmark, og jeg nyder hendes selskab. Han har længe digget min musik, så der er gensidige vibes«, udtaler Rahim i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af