Rebecca Lou rockede første række omkuld på Roskilde Festival

Rebecca Lou rockede første række omkuld på Roskilde Festival
Rebecca Lou på Roskilde Festival. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Som et kanonslag bragede Rebecca Lou og hendes veloplagte band ud på scenen med den fræsende ’Not 4 You’. Sømmet var helt i bund fra starten, og de fire rockmusikere så sig aldrig tilbage, før sidste kanonslag lød 45 minutter senere.

Det støjende og stramme band, der bestod af guitar, bas og trommer, svøbte sig omkring Lous enorme og kraftfulde vokal, der med ét lagde sig som et ugennemtrængeligt jerntæppe over campingområdet foran scenen. Efter en kort regnbyge fik Lou tæmmet både vind og vejr med singlen ’No Surrender’, hvis insisterende rytme og smittende omkvæd fik hele pladsen til at tørste efter mere.

Der herskede ingen tvivl om, at Lous bombastiske sceneoptræden og rå vokal var musikkens varemærke, men trods hendes altoverskyggende tilstedeværelse, så føltes koncerten som en fælles indsats mellem band, sangerinde og publikum, der voksede sig støt større i takt med, at det ene energiske hit efter det andet blev spyttet ud.

Den rå og uslebne rock rummede hele følelsespaletten, fra overbevisende og voluminøse rockballader til skramlet punk. Bandet snublede aldrig i sin vekslen mellem larm og melodi, skrøbelighed og brutalitet.

Afslutningsvis kvitterede en storsmilende Lou det oplagte publikum med at hoppe ned fra scenen og blæse forreste række omkuld til punkhymnen ’Bitch You Look Good’. Bandet forlod scenen med samme energi, som de indtog den.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Rebecca Lou. Koncert. Roskilde Festival, Rising.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af