Se Travis Scotts vilde Instagram-video af gigantisk moshpit foran Orange Scene

Se Travis Scotts vilde Instagram-video af gigantisk moshpit foran Orange Scene
Travis Scott på Orange Scene. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Hold on guys, this is crazy«, siger Travis Scott fra Orange Scene i en ny video, der er blevet lagt op på rapperens Instagram.

Og han har ret. For nede i pitten er der ved at blive gjort plads til en gigantisk moshpit foran Roskilde Festivals største scene.

Man skulle et eller andet sted tro, at folk stod så tæt i pitten – specielt til en så velbesøgt koncert som denne natten til fredag – at det rent fysisk ikke var muligt at skabe så meget ekstra plads, som der bliver her. Men hvor der er vilje, er der en vej.

Og ja, så går det hele jo amok. Godt hjulpet på vej af ild, røg og en ekstremt energisk Travis Scott, der spiller det endnu ikke udgivne nummer ‘Highest in the Room’.

»Det her kunne have bidraget til jordskælv«, skriver Scott som tekst til billedet, måske med reference til det voldsomme jordskælv, som fandt sted i Californien samme dag som Roskilde-koncerten.

Læs anmeldelse: Travis Scotts Orange-fest var en trap-version af Major Lazer

Læs også: Jeg elsker moshpits – men Skeptas Roskilde-koncert viste, at det har taget overhånd

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Highest in the room. ?????? Naw bruh. Wtfffff Shit brazy This could have contributed to earthquake

A post shared by flame (@travisscott) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af