Hør Taylor Swifts nye single ‘Lover’ – hentyder den til, at hun er blevet forlovet?

Det kan snart ikke være undsluppet nogens opmærksomhed, at Taylor Swift udgiver sit nye album ’Lover’ næste fredag den 23. august. Siden april har hun udgivet tre numre fra albummet, der bliver hendes syvende af slagsen, og da hun modtog sin Teen Choice Icon Award i søndags, teasede hun således den nye single ’Lover’, som er ude nu. Titelnummeret er det fjerde og sidste udspil, inden albummet kan opleves i sin fulde længde i næste uge.

’Lover’ er en slow-blues kærlighedsvals, der egner sig perfekt til en øm kinddans. Sangen lever op til den romantiske titel med en tekst, der tydeligt refererer til Swifts nu treårige forhold til den britiske skuespiller Joe Alwyn, og fans spekulerer sågar allerede i, om linjer som »I take this magnetic force of a man to be my lover« og »My heart’s been borrowed and yours has been blue« er en hentydning til, at de to er forlovet – men det må tiden vise.

’Lover’ er ligesom synthballaden ’The Archer’ produceret af Jack Antonoff, og singlens musikvideo får premiere 22. august kl. 17.00 i forbindelse med et Youtube-live event – indtil da kan man nyde lyric-videoen.

Læs også: Brev fra en ægte fan: Kære Taylor Swift, hvem er du egentlig?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af